Teol.hu podcast

2024.05.01. 19:00

Koszorúzás és előadások a Munkavédelmi Világnapon

Kis ünnepség volt kedden délelőtt Szekszárdon, a Garay téren. A földön mécsesek, koszorúk, a falon pedig a márványtábla emlékeztetett a munkahelyi balesetekben elhunytakra. A résztvevők megemlékeztek a foglalkozásuk végzése közben megsérültekre, elhunytakra.

Szepesi László

Koszorúzás és előadások a Munkavédelmi Világnapon

Fotó: Mártonfai Dénes

A Kanadai Közalkalmazottak Szakszervezetének kezdeményezésére lett április 28. nemzetközi emléknap, s 2012. óta Magyarországon is az.

A Garay téri megemlékezést követően a vármegyeháza dísztermében Munkavédelmi Nyílt Nap kezdődött, ahol a szakemberek az előadásokon, konzultációkon a munkahelyi balesetek megelőzéséről beszéltek.

Szepesi László az emléktáblánál tartott ünnepségen dr. Horváth Kálmánt, Tolna vármegye főispánját, a vármegyeházán rendezett nyílt napon dr. Zöld-Nagy Viktóriát, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért, munkavédelemért és foglalkoztatás-felügyeletért felelős helyettes államtitkárát kérte mikrofonhoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában