Celebfigyelő

2024.04.23. 14:50

Kárpáti Rebeka érzelmi hullámvasutat ígér

VIP különkiadással kezdődik a TV2 Zsákbamacska című műsora április huszonhetedikén szombaton. A sztárok között feltűnik Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny egyik hivatalos mentora.

Brunner Mónika

Kárpáti Rebeka a Zsákbamacska műsor sajtótájékoztatóján

Fotó: Csudai Sándor

Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek mentora a közösségi médiában így jelentette be, hogy szerepel TV2 Zsákbamacska VIP műsorában:

"A férfi műsorvezető párosok mellett mi, segítő csajok is feltűnünk egy kicsit. Hatalmas nyereményekből és bukásokból... nevetésekből és sírásokból... sorsszerű pillanatokból és igazi érzelmi hullámvasutakból nem lesz hiány az biztos... Tartsatok velünk!" – invitálja a nézőket Rebeka.

A műsor április huszonhetedikén indul VIP különkiadással, azután hétfőtől hétköznap esténként érkezik a vadonatúj évad. 

Kárpáti Rebeka a Metropolnak elárulta, hogy érzékeny csajnak tartja magát. A Zsákbamacska forgatásán abszolút együtt tudott érezni a játékosokkal. 

Nagyon érzelmes vagyok a hétköznapokban is. Talán ez az, amit meg kell tanulnom jobban kezelni, esetleg visszafogni... Bár akkor lehet, hogy elveszne az igazi önmagam. Ezen még dilemmázom

– mondta a Metropolnak Rebeka, aki állítólag a Zsákbamacska sajtótájékoztatóján sem viselte eljegyzési gyűrűjét, pedig korábban örömmel hozta a nyilvánosság tudomására, hogy Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosának menyasszonya.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!