Teol.hu podcast

2024.05.07. 18:00

Melegné Wugrik Izabella szeretné felpezsdíteni a nagycsaládosok életét

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete Magyarország egyik legelső civil, s mára legnagyobb családszervezete, amely a családosok érdekeinek védelmére, a család és a nagycsalád értékeinek népszerűsítésére, a népességfogyás trendjének visszafordítására alakult 1987. október 24-én.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Beküldött fotó

A szekszárdi egyesületet 1990-ben jegyezték be a Cégbíróságon, innen számolják a megalakulást. Ez a családokból álló kis közösség, mint egy nagycsalád közösen kirándul, ünnepel és igyekszik egymás számára is felejthetetlen élményeket szerezni. Ezt, valamint a szabadidő hasznos eltöltését szolgálják az évenkénti állandó programjaik.

Havi rendszerességgel tartott összejövetelek megnyitójaként előadásokat tartanak. Ezeken meghívott, a témához értő előadók segítségét veszik igénybe. 

"Május 11-én, szombaton családi napot szervezünk, melyre nem csupán a nagycsaládosokat, hanem mindenki mást is szeretettel várunk! - mondta Melegné Wugrik Izabella, a Szekszárdi Nagycsaládosok Egyesületének frissen megválasztott elnöke, aki szeretné az egyesület életét kicsit felpezsdíteni, új programokat szervezni a közösségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában